18:00

IF Mölndal Fotboll

Referat: Älvängens IK - IF Mölndal Fotboll

Efter ett litet matchuppehåll var det dags för hemmamatch nummer två och nu väntade Mölndal som vi mött i alla år.
Det brukar innebära jämna matcher och det blev det även denna gång. Efter en okej inledning tar ÄIK ledningen och då kändes det som om det skulle bli en seger sett till matchbilden. Tyvärr kvitterade de med ett egendomligt mål och det var oavgjort efter första halvlek. Var första halvlek okej, var andra halvlek rentav svag. Motståndarna lyckas även denna gång göra mål på ingenting och ÄIK slarvade bort alla målchanser som skapades framåt, var det inte felpass så var det svaga avslut mitt på målvakten. Underläge 1-3 med 5 minuter kvar, då vaknade laget helt plötsligt och började få fart på grejerna.
Först en reducering och sedan ett gäng chanser ytterligare utan att få till kvitteringen.
Trots en riktigt svag insats är vi ändå nära att ta poäng på slutet. Men det saknas det lilla extra denna säsong och med den här sortens insatser blir det ingen topplacering den saken är säker.

1-0 Daniella Susa
2-3 Sofia Larson assist Daniella Susa